Det kan den nye Jeep Compass 4xe

18 oktober 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Jeep Compass 4xe sig goddag til den ultimative hybridbil

Som navnet fortæller, kører den både på el og benzin, og i denne nye version af bilen, kan den køre på op til 100% el. Før du smider den helt ud af tankerne, så husk på at den kan oplades derhjemme. Det vil sige, at du ikke behøver at vente flere timer ved en ladestation, i stedet kan du sætte den til at lade natten over, eller om eftermiddagen efter arbejde. Den har trods alt også stadig benzintanken.

Bilens autopilot er blevet forbedret, den intelligente nødbremse registrerer nu også mennesker og cyklister, den har intelligent hastighedfunktion, kørebane assistent og er testet på forskellig terræn. Den kan køre på mere end veje, også grus i bjerge og andet ustabilt terræn. Den kan trække op til 1250 kilo, er næsten lydløs og der kan laves grøn ejerafgift. Benzinmotoren har turbo, og Jeppe hybridbiler har 130 eller 180 hestekræfter og 60 ekstra med elmotoren på sine 11,4 kWh litiumbatteri. 

Design og ekstraudstyr

Denne Jeep har, som de andre biler i Jeep-familien, et flot og stilrent look, og kommer i forskellige farver og stile. Den har en skærm, som giver adgang til nem navigation, så du ikke skal bekymre dig om at fastsætte mobilen, og at den falder ned, desuden kan skærmen også bruges til anden underholdning. Baggagerummet er i den større klasse, og bagsæderne kan lægges ned og har kopholdere bag på. Så sidder der kun en person bagved, kan det andet sæde lægges ned og kopholdere kan bruges. 

Der findes forskellige udstyrsniveauer alt efter, hvad du har brug for. Der er hele fem forskellige nemlig; Longtitude, limited, 80th anniversairy, trailhank og S. Om det er bakkamera, sædevarme, varme i rat, stof/vinylsæder, navigation, alufælge, reservehjul, sort loft, intelligent fartbremse eller noget helt andet, så er det bare om at vælge, den der passer til dig. 

 

Flere Nyheder