Emaljering af badekar – når badekarret skal stå som nyt

16 september 2021
Astrid Pedersen

Er du træt af at se på det gulplettede og triste badekar i familiens badeværelse – og gider du da slet ikke at bade i det? Så har du sikkert overvejet at skrotte det til fordel for et nyt et af slagsen, eller måske en smart bruseniche.

Men faktisk kan det gamle badekar blive rigtig flot igen. Det er blot et spørgsmål o at give karret den rette behandling. Og det kan du læse mere om her.

Hvordan reparerer man et slidt badekar?

Du bør altid overlade opgaven med reparation og reemaljering af badekar til en professionel håndværker. På den måde er du sikret det optimale resultat i form af en smuk og ensartet emalje – og et indbydende badekar som kan holde sig smukt og funktionelt i mange år.

En håndværker med speciale inden for reparation og istandsættelse af badekar vil på få timer kunne rense badekarret op og lægge en ny emalje på karrets inderside. Emalje til badekar består som oftest af en stærk blanding af akryl og uretan som påføres ved hjælp af samme metode som anvendes i forbindelse med sprøjtelakering af biler.

Efter et døgns hærdning står dit badekar som nyt, klar til at blive taget i anvendelse.

Hvem er Emaljespecialisten?

Emaljespecialisten er din fagperson når det kommer til renovering af badekar. Hos Emaljespecialisten finder du udelukkende dygtige håndværkere med mange års erfaring inden for reemaljering og reparation af emalje.

Foruden badekar kan Emaljespecialisten hjælpe dig med ny emalje på fliser og håndvaske samt istandsættelse af dine trægulve eller terrazzo gulve. Du kan også få hjælp til redesign af døre og vinduesrammer, lige som Emaljespecialisten gerne giver en hånd med alt hvad der vedrører traditionelt malerarbejde.

Du kan altid få et skarpt tilbud på emaljering af dit gamle badekar hos Emaljespecialisten – klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.

Flere Nyheder