Find annoncer for brugte biler i Danmark til salg via bilportal

11 november 2020
Astrid Pedersen

Når familiens vognpark skal udvides, eller den gamle bil skiftes ud med en mere rummelig af slagsen, er det oplagt at påbegynde bil jagten i god tid. Det er dumt at stå i sidste øjeblik, hvor behovet for alvor melder sig på banen i form af manglende transportdækning og endnu ikke have fundet husstandens nye firhjulede medlem. Og skyldes behovet en nært forestående familieforøgelse af den mere essentielle slags, er det endnu mere vigtigt at få styr på garagen førend det begynder at spidse til.

Vælg en brugt bil – det betaler sig

Derfor er I sikkert allerede godt i gang med at finde den helt rigtige bil. I har måske efter gennemlæsning af utallige brochurer allerede lagt jer fast på et mærke og en model hvis specifikationer lever op til jeres krav om lækkert design, rummelighed, sikkerhed og gode køre egenskaber.

Det er altid sjovt og spændende at købe ny bil, og det er da også utroligt besnærende at lade sig friste af de flotte nye modeller. Men I kommer til at betale en høj pris hvis I vælger at købe en fabriksny bil. Disse er nemlig af den danske stat pålagt høje afgifter, som sender nyprisen på himmelflugt. Og I har sikkert andre ting at bruge penge på end afdrag på et dyrt bil lån.

Derfor kan det godt svare sig at undersøge markedet for brugte biler. I Danmark er der et kæmpe marked for brugte biler med ganske få år på bagen, som stadig kører fint, og som kan holde i mange år. Den helt store fordel ved at købe brugt frem for nyt er i denne sammenhæng at bilen allerede når den er 3 – 5 år gammel har gennemlevet den største del af sit værditab – og at du derfor kan få den til en brøkdel af dens nypris.

Find masser af brugte biler til salg på Biltorvet.

Flere Nyheder