Find det rette lån online

Selv om man generelt har en stærk og sund økonomi og et holdbart budget, kan man godt risikere at komme ud for lavvande i kassen.

De fleste har prøvet at stå med håret i postkassen, når alle regninger var betalt, og der så dukker en større uforudset udgift op. I mange tilfælde kan man ringe til sin bank og bede om at få oprettet en kassekredit, få bevilliget et overtræk på bank kontoen, eller måske endda få udsted et lån til at dække omkostningerne. Men det kan sagtens tænkes, at katastrofen indtræffer uden for bankens åbningstid, og at du altså ikke har tid til at vente flere dage.

Et eksempel kunne være, at dit køleskab vælger at stå af midt i højsommeren. De færreste familier kan klare sig uden et køleskab, og de let fordærvelige køle og frost varer vil hurtigt gå til, hvis ikke det defekte køleskab erstattes hurtigst muligt. I så tilfælde er den en fordel at have adgang til at optage et hurtigt forbrugs lån online – for eksempel gennem Ikano Bank.

Er et online forbrugs lån ikke dyrt?

Det er klart, at det er forbundet med renter at optage et lån. Men når du optager et online forbrugslån gennem en af Finanstilsynet godkendt låneudbyder, er du ikke bundet til at låne et beløb af en bestemt størrelse.

Du kan således nøjes med at låne til det du behøver lige her og nu – for eksempel et nyt køleskab. Og så kan du selv fastlægge lånets løbetid og størrelsen på de afdrag, der skal betales. På den måde sikre du, at der er plads til afdragene i dit månedlige budget. Og så undgår du grimme overraskelser i form af straf gebyrer, mora renter og lignende.

Du kan finde det lån, der passer til dine behov, på ikanobank.dk