Gik flyveturen ikke som planlagt? – Få hurtig kompensation for forsinkelse, aflysning eller overbooking

En flyvetur går ikke altid som planlagt, og allerede i lufthavnen kan der være forsinkelser eller aflysninger, som betyder, at du må vente eller slet ikke kommer ombord på flyet. I tilfælde af rejseforsinkelse, aflysning eller overbooking kan du have krav på økonomisk kompensation, og den skal du selv forsøge at få udbetalt, med mindre du hyrer et professionelt selskab til at tage sig af din sag. Hos Rejseforsinkelse.dk tilbyder de juridisk assistance til flypassagerer, som har haft en dårlig flyoplevelse, firmaet har Danmarks højeste udbetalingsprocent. Du betaler 20 % i salær for at få professionel hjælp hos Rejseforsinkelse.dk, og det er billigt sammenlignet med andre selskaber, der ofte tager 25 % i salær.

Hyr professionel juridisk bistand

En anden fordel ved at hyre professionel juridisk bistand hos Rejseforsinkelse.dk er, at de har et stort kendskab til EU-ret og passagerrettigheder, hvilket du sandsynligvis ikke selv har. Det gør det nemmere for dem at kræve økonomisk kompensation på dine vegne, end hvis du selv skal forsøge at få pengene ud af et dansk eller internationalt flyselskab. Du kan under alle omstændigheder være sikker på, at du får en meget professionel behandling hos Rejseforsinkelse.dk, som vil gøre sit yderste for, at du får de penge, du har krav på.

Kend dine flypassagerrettigheder

Vil du gerne opnå et større kendskab til dine flypassagerrettigheder, så finder du mere information på hjemmesiden Rejseforsinkelse.dk. Var dit fly f.eks. forsinket i mere end 2 timer, så har du sandsynligvis krav på økonomisk kompensation. Var dit fly overbooket og blev du nægtet boarding, så har du sandsynligvis krav på at få billetten refunderet samt penge for mad- og drikke i ventetiden. Blev flyet helt aflyst, så har du også krav på at få penge retur. Uanset hvad din sag omhandler, så kan du få den rigtige juridiske bistand og med stor sandsynlighed få penge tilbage.