Hvad du skal have styr på, når du skal afholde et arrangement

02 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der er mange ting, man skal holde styr på, når man skal afholde et arrangement. Det kræver god planlægning, så du har et godt overblik over de ting, du skal have bestilt, købt eller hyret ind som ekstra hjælp. Vi har listet nogle ting i dette indlæg, som du skal have styr på, når du skal i gang med at planlægge dit arrangement. 

 

1. Sted og lokaler

Du skal finde et sted, hvor du kan afholde dit arrangement. Hvis du ikke selv kan lægge hus til, så skal du ud og finde lokaler. Der er mange steder at vælge imellem. Der er decideret selskabslokaler, som du kan leje. Du kan også leje et område i en restaurant, hvis du ikke har mange gæster på din liste. Det kræver lidt research fra din side. Herudover skal du også finde ud af, hvad du kunne tænke dig.

Det kommer nemlig an på hvilken type arrangement du skal afholde. Hvis du skal afholde et frokostmøde med kunder, så skal i have et sted, der er afskåret fra de andre gæster og hvor der er ro. Hvis du skal afholde en reception i forbindelse med et jubilæum, så skal du måske have et større lokale. Gør dig din research, før du tager det første og bedste sted. 

2. Mad og drikkevarer

Det næste skridt vil være at planlægge, hvad du skal servere til dit arrangement. Du kan frit vælge mellem mad, som du lyster. Det vigtigste er bare, at du får det kommunikeret ud til dit cateringfirma, så de ved hvilken type mad du ønsker. Skal det være buffet, tapas, sandwich eller pindemad? Der er mange muligheder, så snak godt sammen med dit cateringfirma om, hvad I skal lave til arrangement. 

 

3. Stemningsmusik

Det er altid en god idé, at du sørger for lidt stemningsmusik, der kan køre i baggrunden til arrangementet. Musikken behøver ikke at være særligt højt, men så længe rummet har god akustik, og der ikke opstår akavede og stille øjeblikke, så er du godt på vej. Med musik bliver folk også i bedre stemning og der kan måske bydes op til dans, jo længere ud på aftenen i kommer. Du kan enten finde musikere, der spiller til arrangementer eller leje en Soundboks, som du kan spille musik fra. 

Flere Nyheder