Kosmopolitisk image i din stue med wallstickers med verdenskort

Wallstickers er blevet mere og mere populære som dekoration på vægge i de danske hjem. Et stigende antal danskere vælger at pifte de – til tider – kedelige og ensfarvede vægge op med én eller flere wallstickers, som er en meget enkel og nem måde, hvorpå du kan tilføje væggene i husets rum et elegant og personligt touch. Wallstickers er nemmere at have med at gøre end for eksempel tapet, som kan være vanskeligt at sætte op – og trælsomt at fjerne igen, når man er blevet træt af det. En wallsticker kan nemt pilles ned og erstattes med en ny, hvis man trænger til forandring eller den valgte wallsticker ikke længere passer ind i rummets øvrige indretning og decor.

Uanset hvilket rum i huset, du ønsker at dekorere med wallstickers, er der altid en wallsticker, som passer til rummet farver, størrelse, indretning og lys indfald, om som kan tilføje personlighed og dybde til rummet. Du kan finde wallstickers i sort / hvid, farve eller mønster, i mange forskellige motiver, og sågar som tavler, du kan skrive på med kridt.

Blandt de aller mest populære wallstickers finder du de flotte og elegante wallstickers med verdenskort. Denne type wallsticker tilfører dit rum et kosmopolitisk præg, uanset om du vælger at placere den over sofaen, i entréen, eller måske i køkkenet. Verdenskortet er nøjagtigt i sine proportioner, og viser fejlfrit størrelsesforholdet mellem verdens kontinenter.

Du kan få wallstickers med verdenskort i alle tænkelige farver – der findes altid en wallsticker med verdenskort, som passer til farverne i det rum, du gerne vil placere den i. Lige fra klassisk mat sort over hele farvespektret fra dyb blå til lysende gul, og til sølv, bronze eller guld med metallic skær.

Hvis du vælger at købe dine wallstickers med verdenskort hos https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html får du fri fragt og dit verdenskort leveret til døren inden for 1-2 dage.