Lav dig en plan over tilbagebetaling af lån

Vi vil mene, at det kan svare sig for dig, at du laver en konkret plan over, hvordan du har tænkt dig at betale dine lån tilbage, om du så bare har få, du har mange, et enkelt eller har planer om at tage en del.

Det kan være alt fra, at du har lånt fra familie, venner, via kviklån, studielån eller hos https://ikanobank.dk/laan/ blandt mange flere. Lånte penge skal betales tilbage.

Og som du nok også ved, at kommer der renter på mange lån, som man også skal betale, for det er lige den ydelse, man betaler for at få lov til at låne penge, og hos mange udlånere vil man opleve, at renten kommer til at stige gevaldigt, hvis man agter at vente en del med at betale pengene tilbage via en afdragsordning.

Det er jo netop de færreste, der har mulighed for at betale hele beløbet tilbage med det samme, for ellers havde man jo ikke brug for et lån til at starte med tit og ofte, hvis man kan betale det hele tilbage et par dage senere – sammen med renterne.

Det er jo på samme måde, som når man køber ting på afbetaling: disse beløb skal betales tilbage igen, og i længden kan det blive mere dyrt, end hvis man nu og her kunne betale det fulde beløb, men i det korte løb havde man måske mere råd til det på denne måde.

Og den slags opgørelser over, hvordan man tænker sig at betale lånene tilbage er faktisk ikke så svære at lave, og ofte vil bankerne og de andre sørger for at lægge en konkret plan for dig med tilbagebetaling, som du eventuelt kan rette til løbende.

Husk dog på, at den plan skal være realistisk, og du skal huske at betale alle lån ud – også dem til venner og familie.