Microsoft Excel kurser – når du vil arbejde professionel med regneark

Hvis du arbejder med regnskab, finans, Business Intelligence eller andre former for forretningsrelaterede områder i dit professionelle liv, har du med overvejende sandsynlighed stiftet bekendtskab med Microsoft Excel. Microsoft Excel er det mest avancerede og anvendelige program i den populære Microsoft Office pakke, og byder på et utal af muligheder for såvel simpel som kompleks data behandling.

Med Microsoft Excel kan du udvikle dynamiske rapporter, og gøre større mængder af data fra flere forskellige data kilder spiselige og overskuelige ved hjælp af visuelle repræsentationer – for eksempel grafer og diagrammer. Du kan gennemskue sammenhænge i dine data sæt ved hjælp af smarte pivot tabeller, og du kan tilmed arbejde direkte med programmering i Microsoft Excel ved hjælp af eksempelvis det dertil udviklede sprog Microsoft Visual Basic.

Bliv klogere på mulighederne i Microsoft Excel med et kursus i Excel

Een ting er næsten sikker: Du kender ikke til samtlige anvendelsesmuligheder i det formidable regneark. Og du vil, med stor sandsynlighed, kunne få meget mere ud af Microsoft Excel, hvis du vælger at tage et kursus hos 4D.

4D tilbyder Excel kurser, som retter sig imod stort set samtlige arbejds- og anvendelses områder, faglige niveauer og ambitioner. I 4D’s kursus kataloger finder du såvel generelle kurser til begyndere, avancerede og super brugere (Excel Grundlæggende, Excel Udvidet og Excel Avanceret), på hvilke du kan udvide dit kendskab til såvel de mest basale funktioner som mere komplekse formler og metoder til data manipulation, som meget målrettede og avancerede kurser og seminarer.

Sidstnævnte tæller kurser så som Excel Og Kuber, Excel VBA Programmering, Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer, Business Intelligence (BI) med Excel, Dynamiske diagrammer i Excel, Excel Data Analyst (Academy) samt Excel og databaser.

Som leder i en afdeling, hvor Excel anvendes på daglig basis, kan det give en verden af mening at sende samtlige medarbejdere på kursus, når der skal udvikles nye work flows. Se samtlige kurser på 4D.dk