Skift fyret ud med en effektiv varmepumpe

13 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du hørt om varmepumper som alternativ til de konventionelle opvarmningsformer, og er interesseret i at vide mere om den billige og klimavenlige opvarmningsform. Og så kan du med fordel læse med i det følgende.

Kan det betale sig at købe en varmepumpe?

Hvis du står for at skulle udskifte det gamle, udtjente fyr vil det i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig for dig at anskaffe en moderne luft/vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr. En luft til vand varmepumpe har en langt højere ydelse end et olie, pille eller gas fyr hvilket skyldes varmepumpens effektive udnyttelse af den tilførte energi.

Denne høje energi effektivitet medfører et lavere energi forbrug og dermed en stor besparelse for dig. Faktisk kan du roligt regne med at skære omtrent tres procent – og måske endda mere – af dine samlede årlige udgifter i forbindelse med opvarmning af familiens bolig.

image

Du får således meget mere varme for pengene med en luft til vand varmepumpe end med et fyr. Og så kan du samtidig være med til at skåne vores allesammens fælles klima.

Hvordan vælger jeg blandt de mange varmepumper på markedet?

Det kan godt være vanskeligt at gennemskue hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge.

Varmepumper er særdeles populære på det danske marked, og derfor konkurrerer flere producenter om kundernes opmærksomhed. Der findes således et meget stort udvalg af gode luft/vand varmepumper derude, i mange forskellige modeller med varierende kapacitet og ydeevne.

Du kan altid få hjælp til valg af varmepumpe hos Amalo. Amalo er et dansk VVS firma med særlig stor ekspertise inden for varmepumpe løsninger.

Hos Amalo finder du udelukkende dygtige og kompetente VVS teknikere som har mange års erfaring med netop luft til vand varmepumper og dermed de stærkeste forudsætninger for at rådgive dig korrekt. Klik ind på Amalo og læs mere.

Flere Nyheder