Styrk samarbejdet med Office 365 kurser

I mange år – ja nærmest årtier – har Microsoft Office været den foretrukne digitale platform for kontor baserede virksomheder. Microsoft Office indeholder da også de fleste af de værktøjer, som er nødvendige inden for tekst behandling, data behandling og kommunikation. Langt de fleste af os har stiftet bekendtskab med Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, microsoft Outlook eller måske Microsoft Access i løbet af vores arbejdsliv. Og derfor vil virksomheder med stor sandsynlighed blive ved med at anvende denne platform – der er meget at vinde på anvendelighed og genkendelighed.

Microsoft Office 365 – den cloud baserede version af Microsoft Office pakken

I løbet af de seneste år er flere og flere virksomheder gået over til at anvende Microsoft Office 365 frem for den konventionelle Microsoft Office pakke. Forskellen er, at hvor den gammeldags version af Microsoft Office pakken var installeret med selvstændig licens på hver enkelt pc på kontoret, ligger applikationerne i Microsoft Office 365 online i det man kalder ”skyen”.

Herfra hentes diverse opdateringer automatisk til hver enkelt tilknyttet pc, og på den måde sikres det, at alle på kontoret altid er i besiddelse af den seneste update til hver enkelt applikation. Samtidig præsenterer Microsoft Office 365 nye muligheder for samarbejde, for eksempel i form af Microsoft OneDrive, som tillader brugerne at dele dokumenter og anden information.

Bliv skarp på de mange muligheder i Microsoft Office 365 med et professionelt kursus

Står du for at skulle rulle Microsoft Office 365 ud i din virksomhed, kan du vinde meget ved at sende medarbejderne på et Microsoft Office 365 kursus. Her kan de lære, hvorledes de får det optimale ud af det smarte system, som er andet og mere end blot en samling nyttige applikationer, men også repræsenterer den næste generation af værktøjer til videndeling. Læs mere om Microsoft Office 365 kurser på 4d.dk